Rocsana Urechiatu

Formare:

Rocsana Urechiatu a absolvit Facultatea de Psihologie in cadrul Universitatii Titu Maiorescu continuand cu urmatoarele specializari post-universitare:

  • Master “Psihoterapii cognitiv-comportamentale”, fiind psihoterapeut in curs de supervizare
  • Curs de “Psihologia muncii, transporturilor si a serviciilor”, in cadrul Universitatii Bucuresti, fiind psiholog cu drept de libera practica. Se ocupa de testari individuale in vederea emiterii avizelor psihologice necesare la angajare, la obtinerea permisului auto si in selectia de personal. Examinarile se realizeaza cu o platforma profesionala de teste acreditata de Colegiul Psihologilor pe o perioada nedeterminata
  • Curs de formare profesionala cu o durata de 2 ani “Formare in tehnici hipnoterapeutice” in cadrul Asociaţiei Române de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană, acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si Federatia Romana de Psihoterapie, in curs de finalizare

Experienta:

Psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala cu formare in hipnoza ericksoniana, este preocupata de rezolvarea problemelor de stres, anxietate, atacuri de panica, fobii, stari depresive survenite in urma unor evenimente de viata nefericite, doliu, probleme de sanatate in care factorul psihologic are o pondere importanta (psihosomatica), optimizare personala, relaxare si mindfullness. Maniera de desfasurare a sedintelor este una flexibila, orientata pe client,  avand ca scop ameliorarea suferintei psihologice si centrarea persoanei in propria sa viata.

 

Recomandare:

Este preocupata de psihosomatica si crede in reducerea semnificativa a severitatii unor problemelor de sanatate prin activarea resurselor interioare, nu de putine ori nebanuite.

Considera ca fiecare fiinta este un microunivers unic, trup, minte si spirit si ca pentru a fi in echilibru este nevoie sa te ingrijesti cu dragoste de fiecare din aceste parti si de relatiile cu ceilalti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.