Sesiune Deschisa „INTERCONEXIUNI” – Invitat Dr. Cristian Andrei

Eveniment dedicat persoanelor care indraznesc sa caute raspunsuri si nu inceteaza niciodata sa-si puna intrebari, pentru ca :

intrebarile sunt primul pas spre evolutie.

Sesiunea Deschisa INTERCONEXIUNI, ce-l are ca invitat special pe doctorul Cristian Andrei are loc lunar, in cadrul Institutului de Relatii Umane cu scopul de a veni in intampinarea persoanelor care doresc sa discute despre provocarile pe care le intampina, sa socializeze si sa se dezvolte personal intr-un grup de oameni cu interese comune cu ale lor.

In luna iulie acest eveniment implineste un an si va invitam cu drag sa sarbatorim, pe terasa Institutului De Relatii Umane impreuna cu organizatorii si participantii sai mai vechi, sau mai noi.

INTERCONEXIUNI este o intalnire ce se desfasoara in jurul nevoilor participantilor, fiind dedicata celor care au intrebari legate de psihicul uman, ce pot fi dezbatute in cadrul unui grup.

De data aceasta va invitam sa discutam despre „Tainele psihoterapiei”.
Dr. Cristian Andrei va fi alaturi de noi pentru a ne relata din vasta sa experienta profesionala, cele mai interesante si elocvente cazuri, precum si strategiile terapeutice care au dus la incheierea cu succes a terapiei.

Vom vorbi despre:
* Ce inseamna psihoterapia?
* Care sunt cele mai accesibile tehnici terapeutice pe care le putem folosi pentru a ne ajuta pe noi si pe cei apropiati noua, fara a fi psihoterapeuti?
* Demitizarea hipnozei

Acum aveti ocazia sa vorbiti despre provocari si intrebari fara raspuns, in cadrul intalnirii, adresandu-le sub forma scrisa, anonima doctorului Cristian Andrei si primind raspunsul pe loc.

Inscrieri la : 0721 414 909/ 0729 937 613 sau la office@iru.ro
Moderator grup : Livia Radu
Invitat : Doctorul Cristian Andrei
Data : 18 Iulie 2014
Durata : 18:00 – 20:00
Taxa participare : 50 RON

Din motive organizatorice legate de spatiu, avem rugamintea sa ne transmiteti intentia de a participa, in scris sau telefonic, la 0721 414 909/ 0729 937 613, sau la office@iru.ro, cu cel putin o zi inaintea evenimentului.
Locurile sunt limitate.

Dr. Cristian Andrei este Medic Specialist Neuropsihiatru din anul 1994.
Practica in sistem privat psihiatria, preocupat de problemele de cuplu, dezvoltarea, adaptarea si consilierea relatiilor interumane. Este atestat in teorii ale personalitatii, psihoterapii cognitive, terapia bolilor afective, cercetare psihiatrica. Din mai 2004 este atestat de Ministerul Sanatatii si Familiei ca formator de formatori in domeniul sanatatii.

Livia Radu este psihoterapeut cu formare in terapia individuala, de cuplu, familie, copil, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Formator acreditat CNFPA (ANC), Pedagog de recuperare in TSA, Specialist in Comunicare si Relatii Publice, organizator si moderator al workshop-urilor “ Inteligenta Emotionala”, “Partenerul ca Terapeut” si „Sedinta de Relaxare”.

Lasă un răspuns